19th Ave New York, NY 95822, USA

DAAROM COMPACT RIJOPLEIDINGEN

BETROUWBAAR

Compact rijopleidingen is een rijschool die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van beginnende bestuurders.

KWALITEIT

Bij Compact rij opleidingen geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.

RESULTAATGERICHT

Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk veilig en verantwoord aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.

FULL SERVICE

Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kun je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.

VEILIG

Door te werken met het nieuwste materiaal en met instructeurs die jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold worden, ben je verzekerd van een veilige rijopleiding.

PERSOONLIJK

Wij zorgen er niet alleen voor dat je les doorgaat, maar ook dat je deze les met dezelfde rijinstructeur volgt. Dat betekent dat jouw instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.

DUIDELIJK

Bij Compact rijopleidingen maken we duidelijke afspraken. Wij geloven in het feit dat duidelijke afspraken en regels ervoor zorgen dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.

Chat openen