19th Ave New York, NY 95822, USA

RIJLESSEN VOLGEN

Autorijlessen in Hengelo en omgeving volg je bij Compact Rijopleidingen

Vanaf 18 jaar kan iedereen die een auto wil besturen – eventueel beroepsmatig – rijlessen nemen en rijbewijs B halen. 

Vanaf november 2011 is het zelfs mogelijk om al eerder te beginnen met rijlessen. Eind 2011 is 2toDrive gestart, een experiment met begeleid rijden. 

Bij Compact Rijopleidingen kan iedereen vanaf 16 jaar theorie-examen doen en vanaf 17 jaar rijlessen volgen en het rijexamen afleggen. Na het behalen van het rijbewijs B mag de geslaagde onder begeleiding deelnemen aan het verkeer. Kijk op de website van 2todrive voor meer informatie, of bel Compact Rijopleidingen voor rijlessen in Oost Nederland vanaf 16 jaar: 074-8528869

Je kunt ook direct online een rijlespakket boeken zonder gratis proefles en zonder mogelijkheid om in termijnen te betalen, maar met een aantrekkelijke korting. Of je boekt een gratis proefles.

BEN JE GEÏNTERESSEERD EN MINSTENS 16,5 JAAR OUD? MELD JE DAN NU AAN!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK BIJ EEN ONLINE PAKKET?

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK BIJ EEN PROEFLES?

Een rijles bij Compact Rijopleidingen duurt 50 minuten. Je rijdt standaard twee lesuren achter elkaar, zodat jij extra snel vorderingen maakt! Bij Compact Rijopleidingen rijd je altijd in de nieuwste lesauto’s. De auto’s zijn handgeschakeld en Automaat. Je instructeur houdt de vorderingen bij op je instructiekaart. Hierdoor kun je gemotiveerd toewerken naar je praktijkexamen of de tussentijdse toets.

Bij aanvang van je rijopleiding krijg je van ons een code toegezonden. Met deze code kan je inloggen op de leerlingen app van Plango. Hier plan je je afspraken en tref je je lesrooster, facturen, betalingen en vorderingen. Je treft hierin je hele rijlesplanner en de app geeft je een kwartier voorafgaand aan je rijles een melding, zodat je niets vergeet.

Voor een gemiddelde leerling duurt een gebruikelijke rijopleiding ongeveer 3 maanden en 35 a 45 rijlessen. De kosten voor rijbewijs B zijn gemiddeld ruim € 2.300 (volgens CBR-onderzoek onder de rijexamenkandidaten in Nederland).

Chat openen