19th Ave New York, NY 95822, USA

SPOEDOPLEIDING RIJBEWIJS

Bij COMPACT RIJOPLEIDINGEN binnen 1 maand je rijbewijs voor slechts € 1940,-

Bij Compact Rijopleidingen bieden wij een voordelig pakket van 35 lessen + Praktijkexamen CBR voor een scherp tarief aan. Heb je snel een rijbewijs nodig? Dan is het mogelijk om binnen 1 maand de lessen te volgen en het praktijkexamen te halen!

BOEK NU PROEFLES VOOR JE SPOEDOPLEIDING

Wil je starten met de spoedopleiding en graag kennismaken met je rijinstructeur? Spreek dan een gratis proefles af bij Compact Rijopleidingen. De instructeur zal dan samen met jou bepalen hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben om te kunnen slagen. Daarna worden direct de lessen voor de spoedopleiding ingepland.  Zorg er wel voor dat je die maand een lege agenda hebt.

Het is wel belangrijk bij een spoedcursus dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt 

En mocht tijdens de Spoedopleiding blijken dat je wat meer tijd nodig hebt om af te rijden, dan kan de rijexamen in overleg worden omgezet in een tussentijdse toets en het examen wordt dan voorruit geschoven om zo optimaal voorbereid het examen in te gaan.

Compact Rijopleidingen heeft géén wachttijd en er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus! 

Wil je een Spoedcursus doen? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al hebt behaald, voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-certificaat. Tevens moet je ook in het bezit zijn van een goed gekeurde Gezondheidsverklaring.

Je bent flexibel in je lestijden en je kan meerdere werkdagen overdag lessen.

En tot slot dien je je te houden aan de planning die de instructeur na de proefles afgeeft.

Mocht je op een wat rustigere tempo willen lessen? Dan hebben wij daar ook de reguliere pakketten voor.

Chat openen